Werken bij DEKRA

Expertise without borders

DEKRA heeft internationale ambities. We bedienen een groot aantal markten met vele verschillende diensten in gebieden overal ter wereld. Testen, inspecteren, auditen en certificeren  doen we voor vele branches en sectoren. Bovendien houden we ons bezig met onderwerpen als claims en transport, brand en aansprakelijkheid.

Onze kracht? Die zit in onze medewerkers. Zij zorgen met succes voor ons succes. Wereldwijd behoort DEKRA tot de top drie in de branche! Dit maakt ons als organisatie breed als het gaat om functies en personeel. De expertises van onze medewerkers lopen dan ook sterk uiteen. We hebben technische en commerciële professionals, maar ook ervaren vakmensen op het gebied van ondersteuning en management. Daarnaast bieden wij jaarlijks heel wat gemotiveerde studenten de mogelijkheid om stage te lopen of af te studeren.

Medewerkers krijgen bij DEKRA veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren ze om uitdagingen aan te gaan en hun grenzen te verleggen. Expertise without borders, dat is ons uitgangspunt.